Kafamdakinirvana

Kafamdakinirvana

10 Ekim 2014 Cuma

Oscar Tahminleri: Yardımcı Kadın Oyuncu

Sevdik mi tam severiz;

Akademi'de ilk verilen ödüldür "En İyi Yardımcı Kadın" ödülü, nedendir bilinmez ama bana göre ortama canlılık katmak, seyirciyi biraz heyecanlandırmak için...
Emma Stone(Birdman): Kendi kuşağının tartışmasız en iyi aktrislerinden olan Stone nihayet yakıştığı bir rol bulur. Benim nazarımdan o her daim bir numara ama inşallah akademi'de benimle aynı fikirde olur.

Lauren Dern(Wild): Uzun zamandır beğendiğimiz fakat geride kalmış bir aktris biraz öne çıkmasında fayda var. Aday olması muhtemel.

Meryl Streep(Into the woods): Film bana göre tam anlamıyla bir gişe filmi olsada Akademi'nin kapıları Streep için sonuna kadar açık, sırf bu yüzden bile alması çok güçlü ihtimal.

Julianne Moore(Maps to the stars): Julianne Moore'un bu yıl ne kadar şanslı olduğunu ve gayet iyi filmlerde rol aldığını söylemiştim. Burada Still Alice'den bambaşka bir rolle karşımıza çıkıyor bu da ödülü almasını güçlendiriyor.

Jessica Chastain(İnsterstellar):Oscar'ın tuttu mu bırakmadığı isimlerden biri yani aday olması da ödülü almasıda bizi şaşırtmaz.


Kısır döngünün içinde olduğumuz bu sezon, hem en iyi aktris hem de yardımcı aktris ödülleri aynı kişiye verilse bile şaşırmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder