Kafamdakinirvana

Kafamdakinirvana

22 Ekim 2014 Çarşamba

Haftanın Sanatçısı: Serdar Ortaç

Evvet! Yepyeni bir bölümle daha karşınızdayız bu sefer haftanın sanatçısını seçiyoruz bakalım ilk kimi seçmişiz...

Serdar Ortaç tam benim doğduğum yıl 20 yıl önce yani 1994'de çıkış yaptı o yıl Karabiberim'le patladı ve en iyi çıkış yapan erkek ödülünü aldı, şimdi onun hakkındaki görüşlerime bir göz atalım....


Neden Serdar Ortaç?
1. Benzersiz ses rengi: Dünya'da benzeri bulunmaz bir ses rengine sahip. Radyo'da duyunca hemen fark edebileceğinizkarakteristlik bir ses.
2.Sesini Kullanması. Okuma tarzı, yaptığı nağmeler, içine dokunan ses tonu.
3.Karakteri: 20 Yıldır bu camiya'da olmasına rağmen asla bozulmayan bir karaktere sahip,her zaman, her konuda samimi ve güler yüzünü asla esirgemiyor.
4.Besteleri: Yaptığı tüm besteleri 94 yılından bu yana hit oldu. 1000 küsür bestesi 30'dan fazla hiti mevcut.Herkes dans etmek, eğlenmek vs. hakkında yaparken onun şarkı sözleri insanın gönül telini titretiyor.
Ben Gözen Durmuş Serdar Ortaç'ı sevme sebebim bundan çok daha fazla, Serdar Ortaç'ı seviyorum çünkü;Mankenden şarkıcı olurken o sadece kendi besteleri ve sesiyle buralara geldi, tornacılıktan sanatçılığa dişiyle tırnağıyla geldi. Her an sahnede sahne dışında bize sunduğu samimiyeti, hayranlarını sevmesi, en önemlisi kendi aşık olduğu müziğine bizi de aşık ettirmesi, onun da deyimiyle tadı,dokusu kokusu bir farklı onun sanatının, o olmazsa MÜZİK OLMAZ.O olmazsa MÜZİK yetim kalır, ölür.
Sen bizi bırakma Serdar Ortaç çünkü yaşadığım sürece hayatımın en güzel yerindesin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder