Kafamdakinirvana

Kafamdakinirvana

10 Ekim 2014 Cuma

Oscar Tahminleri: En İyi Yardımcı Erkek Oyucu

Erkeklerde yanar, hemde nasıl yanar, yanmak çözüm değil bizi Oscar paklar;

Bu sene adaylardan seçim yapmak bayağı zor, ortaya çıkabilecek keskin adaylıklar bulmak güç ama marifet böyle bir durumda bile çıkartıp çekebilmek...




Robert Duvall(The Judge): Kendisini bir sinema sever olarak görmediğiyseniz bile mutlaka adına aşinasınızdır. Zaten bir tane akademi ödülü var ama sinemaya verdiği yılları için 2. bir şans olamaz mı?

Edward Norton(Birdman): Delicisine popüler bir aktör değil ama Fight Club'dan bu yana sinema severler arasında kulaktan kulağa en iyi olarak gösterilmiştir. En güçlü adaylardan biri olarak karşımıza çıkıyor Norton.

Ethan Hawke(Boyhood): Kendisi gençlik yıllarında beridir beyazperde'de boy gösterir, son derece başarılı bir oyuncu olduğunu biliyoruz, aday olduğu filmde güçlü liseme girdiğine göre ödülü kucaklaması imkansız değil.

Mark Ruffalo(Foxcaher): Daha önce bir kez aday olan Ruffalo benim senelerdir takip ettiğim, beyazperde'de kendine has bir tavrı olan bir oyunuc. Aday olması muhtemel.

Logan Lerman(Fury): Çok genç yaşına olması rağmen iyi bir performans çıkarttığı konuşuluyor filmide benim nazarımda güçlü, alır mı almaz mı bilemem ama aday olması muhtemel.


Ne olur ne olmaz bilinmez ama, sıyrılmış bir isim olmadığı için bu yıl tahminler daha zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder